Hvem er vi

Hvad er Cirkus O'laiski?

Cirkus O'laiski er en cirkusskole, som udgør et anderledes og gratis fritidstilbud for børn. Man skal være født i 2005 eller tidligere og være bosat i Kalundborg kommune for at gå i Cirkus O'laiski.

Vi er en del af Kalundborg Ungdomsskole, som har adresse på Skovbrynet 51.

Cirkus O'laiski består på nuværende tidspunkt af en blandet flok på omkring 30 børn, som elsker at gøgle, lave sjov og lære nye tricks og kunster.

Til at holde styr på tropperne er vi to voksne, som forsøger at inspirere, lære fra os og sørge for, at alle har det sjovt og er gode ved hinanden.

Visti Vistisen (61 år)

. . . er en gammel rotte i cirkusfaget. Han har i mere end 25 år været en del af gøglertruppen Tågerup Gøglerne, og han har fungeret som cirkusdirektør i Cirkus O'laiski i gennem hele dette årtusinde - og lidt til!!

Visti tager sig bl.a. af trylletøserne, de seje drenge (hvis der er nogen), jonglørerne, balanceboldartisterne, ildholdet og meget mere.

Tine Marcher

. . . har arbejdet i Cirkus O'laiski i januar 2014. Tine tager sig af vores akrobater og lineartister, hun arbejder som sminkør, og står for kostumeafdelingen.

 

Henning Schou (58 år)

. . . har været ansat i Cirkus O'laiski siden januar 2008. Hennings har i mange år beskæftiget sig med teater på forskellige måder, både "foran" og "bag" tæppet, i Cirkus O'laiski tager han sig især af klovnene, bugtalerne, sprechstallmeisterne og unicyklisterne.

Under forestillingerne sørger Henning for lys og lyd.

Shukri Osman

Shukri har arbejdet i Cirkus O'laiski siden efteråret 2014, og siden da har hun blandt andet lært en masse af de nye børn at cykle på ethjulet cykel.

Derfor tager Shukri sig blandt andet af de yngste unicyklister.

. . . og så selvfølgelig ca. 50 glade cirkusbørn!!!

.

Det sker i Cirkus O'laiski

 

I vores daglige træning bestræber vi os på at give alle en udfordring, både begyndere og øvede.

 

Indlæringen af numrene sker fra voksen til barn, fra barn til barn, og gennem leg eller via. temadage, hvor vi sætter fokus på specifikke numre. Vi inviterer indimellem forskellige gæstelærere, der f.eks. har speciale i jonglering eller andre cirkuskunster, så børnene kan få nye input udefra.

 

Vi har som regel 10-15 forestillinger om året. Vi optræder ved gadefester, Esbern Snares-festen (byfest), til fødselsdage, bryllupper og sommerfester samt på institutioner osv.

 

Hvert år i august tager vi på cirkusfestival, hvor vi møder andre børne- og ungdomscirkus. Her har børnene mulighed for at blive inspireret samt at møde andre børn med samme interesser og stifte nye venskaber.

 

 

Vores målsætning:

 

Gennem vores træning og forestillinger vil vi fremme den enkeltes selvværd. Via små succesoplevelser får børnene øjnene op for, at de ved hjælp af ihærdighed og øvelse kan blive dygtige til forskellige ting.

 

Samtidig skal børnene også kunne fungere i det fællesskab, som hele truppen udgør. De skal derfor lære at tage et ansvar, både for sig selv og for hele gruppen.

 

 

Cirkus O'laiski - Kalundborg Ungdomsskole - Skovbrynet 51 - 4400 Kalundborg

cirkus@olaiski.dk - til.: 40 42 00 26 - 59 53 46 98