Hvem er vi

Hvad er Cirkus O'Laiski?

Cirkus O'Laiski er en cirkusskole, som udgør et anderledes og gratis fritidstilbud for børn.

Man skal gå i mindst 3. klasse og være bosat i Kalundborg kommune for at gå i Cirkus O'Laiski.

Cirkus O'Laiski består på nuværende tidspunkt af en blandet flok på omkring 30 børn, som elsker at gøgle, lave sjov og lære nye tricks og kunstner.

 

Vi er en del af Kalundborg Ungdomssole, som har adresse på Skovbrynet 51.

Til at holde styr på tropperne er vi nogle voksne, som forsøger at inspirere, lære fra os og sørge for, at alle har det sjovt og er gode ved hinanden.

Visti Vistisen

Visti er en gammel rotte i cirkusfaget.

Han har i mere end 25 år været en del af gøglertruppen Tågerup Gøglerne, og han har været cirkusdirektør i Cirkus O'Laiski i gennem hele dette årtusinde - og lidt til!!

Visti tager sig bl.a. af trylletøserne, de seje drenge (hvis der er nogen), jonglørerne, balanceboldartisterne, ildholdet og meget mere.

Tine Marcher

. . . har arbejdet i Cirkus O'Laiski i januar 2014. Tine tager sig af vores akrobater og lineartister, hun arbejder som sminkør, og står for kostumeafdelingen.

 

Shukri Osman

Shukri har arbejdet i Cirkus O'Laiski siden efteråret 2014, og siden da har hun blandt andet lært en masse af de nye børn at cykle på ethjulet cykel. Derfor tager Shukri sig meget af de yngste unicyklister.

Det er dog langt fra det eneste, hun brillerer med i Cirkus O´Laiski, for som gammelt cirkusbarn glemmer man ikke sådan de kunstner, man har lært!

Souraya Said

Souraya har arbejdet i Cirkus O'Laiski siden 2017. Souraya har selv gået i cirkus da hun var barn og kan heldigvis stadig begå sig med cykler, balancekugler og meget mere.

. . . og så selvfølgelig ca. 50 glade cirkusbørn!!!

 

 

Det sker i Cirkus O'Laiski

 

I vores daglige træning bestræber vi os på at give alle en udfordring, både begyndere og øvede.

 

Indlæringen af numrene sker fra voksen til barn, fra barn til barn og gennem leg eller via temadage, hvor vi sætter fokus på specifikke numre. Vi inviterer af og til forskellige gæstelærere, der f.eks. har speciale i jonglering eller andre cirkuskunster, så børnene kan få nye input udefra.

 

Vi har som regel 10-15 forestillinger om året. Vi optræder ved gadefester, Esbern Snares-festen (byfest), til fødselsdage, bryllupper og sommerfester samt på institutioner osv.

 

Hvert år i august tager vi på cirkusfestival, hvor vi møder andre børne- og ungdomscirkus. Her har børnene mulighed for at blive inspireret samt at møde andre børn med samme interesser og stifte nye venskaber.

 

 

Vores målsætning

 

Gennem vores træning og forestillinger vil vi fremme den enkeltes selvværd. Via små succesoplevelser får børnene øjnene op for, at de ved hjælp af ihærdighed og øvelse kan blive dygtige til forskellige ting.

 

Samtidig skal børnene også kunne fungere i det fællesskab, som hele truppen udgør. De skal derfor lære at tage et ansvar, både for sig selv og for hele gruppen.

 

 

Cirkus O'laiski - Kalundborg Ungdomsskole - Skovbrynet 51 - 4400 Kalundborg

cirkus@olaiski.dk - til.: 40 42 00 26 - 59 53 46 98