Hvem er vi

Hvad er Cirkus O'Laiski?


Det sker i Cirkus O'Laiski


I vores daglige træning bestræber vi os på at give alle en udfordring, både begyndere og øvede.


Indlæringen af numrene sker fra voksen til barn, fra barn til barn og gennem leg eller via temadage, hvor vi sætter fokus på specifikke numre. Vi inviterer af og til forskellige gæstelærere, der f.eks. har speciale i jonglering eller andre cirkuskunster, så børnene kan få nye input udefra.


Vi har som regel 10-15 forestillinger om året. Vi optræder ved gadefester, Esbern Snares-festen (byfest), til fødselsdage, bryllupper og sommerfester samt på institutioner osv.


Hvert år i august tager vi på cirkusfestival, hvor vi møder andre børne- og ungdomscirkus. Her har børnene mulighed for at blive inspireret samt at møde andre børn med samme interesser og stifte nye venskaber.


Vores målsætning


Gennem vores træning og forestillinger vil vi fremme den enkeltes selvværd. Via små succesoplevelser får børnene øjnene op for, at de ved hjælp af ihærdighed og øvelse kan blive dygtige til forskellige ting.


Samtidig skal børnene også kunne fungere i det fællesskab, som hele truppen udgør. De skal derfor lære at tage et ansvar, både for sig selv og for hele gruppen.Cirkus O'Laiski er en cirkusskole, som udgør et anderledes og ikke mindst GRATIS fritidstilbud for børn.

Man skal gå i mindst 3. klasse og være bosat i Kalundborg kommune for at gå i Cirkus O'Laiski.

Cirkus O'Laiski består på nuværende tidspunkt af en blandet flok på omkring 30 børn, som elsker at gøgle, lave sjov og lære nye tricks og kunstner.


Vi er en del af Kalundborg Ungdomsskole, som har adresse på Skovbrynet 51, 4400 Kalundborg.

Til at holde styr på tropperne er vi nogle voksne, som forsøger at inspirere, lære fra os og sørge for, at alle har det sjovt og er gode ved hinanden.

De 'voksne'

Sara Nielsen

Sara har arbejdet i Cirkus O'laiski fra 2012-2014 og er nu (september 2019) kommet tilbage til Cirkus O'laiski.

Sara elsker at gøgle og nyder at hjælpe vores cirkusbørn med alt fra jonglering og unicykling til balancebolde og styltedans osv.

Kun fantasien sætter grænserne!

Visti Vistisen

Visti er en gammel rotte i cirkusfaget.

Han har i mere end 25 år været en del af gøglertruppen Tågerup Gøglerne, og han har været cirkusdirektør i Cirkus O'Laiski i gennem hele dette årtusinde - og lidt til!!

Visti tager sig bl.a. af trylleri, klovnene, jonglørerne, balanceboldartisterne, ildholdet og meget mere.

Morden Smidt

Morden Smidt har været i Cirkus O'laiski i godt og vel to år.

Han er lidt af et multitalent og har i sin korte tid i O'laiski lært sig selv at cykle på unicykel, jonglere og meget andet. Dette har givet nogle fantastiske forudsætninger for at kunne lære fra sig i og med han selv har været læringsprocessen igennem.. . . og så selvfølgelig ca. 30 glade cirkusbørn


Cirkus O'laiski - Kalundborg Ungdomsskole - Skovbrynet 51 - 4400 Kalundborg

cirkus@olaiski.dk - til.: 40 42 00 26 - 59 53 46 98